John Inge Ulvøy og Skjold IL tar grep i kampen mot Koronaviruset.
John Inge Ulvøy

Koronaviruset: Skjold IL, Stegaberg IL og Falkeid IL tar samfunnsansvar

Skjold IL, Stegaberg IL og Falkeid IL tar samfunnsansvar og stopper all innendørsaktivitet, sportslig og ikke sportslig med umiddelbar virkning fra og med onsdag 11.mars.

– Dette gjør vi for å unngå videre spredning av Covid-19 viruset. Dette gjøres som en del av smittestopp dugnaden Norge nå står ovenfor. Det innebærer også at morgendagens årsmøte utsettes på ubestemt tid, sier daglig leder i Skjold John Inge Ulvøy.

Falkeidhallen stenges for innendørs trenings- og sosiale aktiviteter frå og med 12.03.2020
– Hovedstyret har i kveld bestemt at all innendørs aktivitet i Falkeidhallen – idrettshall og sosiale rom – stoppes fra og med i kveld og 3 uker framover. Vi er selvsagt med på nasjonal dugnad i forsøk på å begrense/stoppe smittespredning, skriver Gro Sørensen på klubben sin hjemmside.

På grunn av viruset og for å være med på å forebygge mot spredning, har gruppelederne og styreleder tatt en avgjørelse om å ta en pause i alle hallidrettene våre. Denne pausen starter torsdag 12.mars vil minst vare frem til påskeferien. Det Stegaberg IL lagt ut i kveld onsdag.