Fjord 1 ber folk sitte i bilane.
Fjord 1 ber folk sitte i bilane.

Koronaviruset: – Sitt i bilen under overfarten

Grunna fare for Koronavirus oppmodar vi alle våre reisande til å sitte i køyretøyet under overfarten.

Det skriv Fjord 1 i ei pressemelding:

– Gjennom imøtekommande og profesjonell service, skal Fjord1 gjere reisa på fjorden til ei sikker, komfortabel og saumlaus oppleving. Vi står i desse dagar ovanfor ein Korona-pandemi, der Fjord1 ser seg nødt til å legge til rette for tiltak som vernar om både våre reisande og tilsette. For å redusere risikoen for Koronavirus, så oppmodar vi alle våre passasjerar som kjem med bil eller buss om å bli sittande i bilen eller bussen under overfarten.

– Om ein likevel forlet køyretøyet under overfarten, så legg vi til grunn at dette kun er for nødvendige ærend eller beskjedar til mannskapet.