Skjermbilde 2020-03-14 kl. 14.19.28

Koronaviruset: HIM stenger alle miljøparkene inntil videre

Haugaland Interkommunale Miljøverk (HIM) har etter en risikovurdering besluttet å stenge Årabrot miljøpark, Toraneset miljøpark og Etne miljøstasjon for å avgrense smittekilder for coronavirus/Covid-19.

Stengingen gjelder fra mandag 16.03.2020 kl 12 og inntil videre.

Henting av husholdningsavfall

Innsamling av husholdningsavfall er definert som en samfunnskritisk oppgave og HIM vil fortsette å hente avfall som vanlig. Vi ber dere alle hjelpe oss med å ta vare på renovatørene våre slik at vi unngår å smitte disse som gjør en så viktig jobb for samfunnet. Det kan du enkelt gjøre med å vaske deg godt på hendene både før og etter du triller frem avfallsbeholderen for tømming. Husk også å knytte poser godt, og ikke la avfall ligge utenfor beholderen.