Skjermbilde 2020-03-17 kl. 12.26.24

Koronaviruset: – Ikke kom til apoteket hvis du er i karantene

Apotek er en kritisk samfunnsfunksjon og det er essensielt at apotekene kan holde åpent gjennom hele krisen vi er inne i. Det krever at alle kunder hjelper til.

PRESSEMELDING FRA APOTEK 1:

​Folkehelseinstituttet sier at personer i hjemmekarantene «skal som hovedregel ikke oppsøke offentlige steder, slik som butikker og kafeer. Ved mangel på alternativer, kan du gå ut for å gjennomføre nødvendige ærender i butikk og apotek, men du må sørge for å holde tilstrekkelig avstand (1-2 meter) til andre og unngå kø.»

Er du i karantene, ikke kom til apoteket

Vi vil som Norges største apotekkjede med mer enn 400 apotek i hele Norge på det sterkeste understreke at dersom du er i hjemmekarantene, gjør det du kan for å unngå å komme til apoteket. Be noen du kjenner dra i ditt sted, bruk nettapoteket vårt apotek1.no og få medisinene levert på døra, eller vurder om det kan vente til du ikke lenger er i karantene.
– Vi må passe på våre medarbeidere og våre kunder. Da kan vi ikke ha potensielt smittede personer i våre apotek. Det ber vi folk respektere, sier adm. dir Øyvind Winther.