Nyt lunsjkonserten i sofakroken

Bli med på ein stemningsfull, digital lunsjkonsert frå storsalen i Tysværtunet med Marina Johansson.

Marina Johansson er vokst opp i Finland og Sverige, og har sin musikkutdannelse fra Sverige. Hun har studert piano i to år ved Ingesunds musikhögskola, og i fire år ved Edsbergs musikinstitut i Stockholm. Siden 2005 er hun pianist i MUNOR-ensemblet der hun spiller på de fleste av de sirka 60 konsertene som ensemblet spiller hvert år. Hun har vært solist med NRSO to ganger (Griegs a-mollkonsert og Mozarts pianokonsert i d-moll, nr 20), og spilte i 2014 solokonsert med ny musikk i regi av konsertserien LYD.

Program:
Selim Palmgren Snöflingor
Einojuhani Rautavaara Hypyt
Jean Sibelius Romanse i Dess-dur
Wilhelm Peterson-Berger Till rosorna
Edvard Grieg Røtnams-Knut (halling)
Edvard Grieg Bryllupsdag på Troldhaugen

Konsertlengde: 30 min