Kongepokal nummer tre til Lars Magne Ullvang, etter en spennende duell på K1 1000 meter på hjemmebane i Tysværvåg. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Kongepokal nummer tre til Lars Magne Ullvang på hjemmebane i Tysværvåg i 2018. Nå jakter han nummer fem. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Ullvang jakter sin 5. Kongepokal

En solid tropp fra Tysvær drar i helgen til Ås i jakten på NM-titler. Spesielt en er på pokaljakt.

For padlerne har det vært en lang periode med sesongforberedelser som følge av alle avlyste stevner i vår og sommer men sesongen starter igjen allerede førstkommende helg når en deltaker tropp fra Tysvær drar til Ås for å delta på NM K1 for U18 og senior, UM lagbåt for U16 og NC2 for de yngste aldersklassene. Også under NM på Ås er det satt i gang en rekke tiltak for å kunne arrangere et trygt stevne i lys av dagens smittesituasjon men utøverne gleder seg til endelig å få konkurrert for første gang i år i en nasjonal konkurranse.

I seniorklassen jakter Lars Magne Ullvang sin 5 kongepokal og dermed også sin fjerde kongepokal på rad, etter seiere i 2014, 2017, 2018 og 2019.
I seniorklassen finner vi også Elise Erland som har vist på testløp hjemme i Tysvær i sommer at hun har tatt et nytt steg og vil kjempe om medaljene førstkommende helg.
I U18 klassen stiller TKKK med flere spennende utøvere, i fremste rekke finner vi Nicolai Lønning og Leander Helgesen som har mål om å kjempe om medaljer på flere distanser til helgen.
I UM lagbåt for U16 klassen stiller TKKK med et sterkt lag bestående av Gudmund Staupe, Emil Fjeldheim, Mikal Totland og Trygve Hammerqvist som er forventet å kjempe helt i toppen kommende helg.