Tuva Herland og Tysværdamene møter Ølen i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Tuva Herland og Tysværdamene møter Ølen i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Tar i mot Ølen på Frakkagjerd

Ny kamp i U-20-serien for Tysværdamene i kveld.

U-20 Serien
Tysværdamene – Ølen
Frakkagjerd Stadion
Tirsdag 20.okt kl 19:30
Alle er selvsagt velkomne til nye Frakkagjerd Stadion i kveld. Tre kamper gjenstår av sesongen i seriespillet før sluttspill. Slik det ser ut nå så blir EIK motstander i første sluttspillkamp som går i slutten av november.

Troppen: Marte Waage Haakull, Tone Kringeland, Juni Østhus, Tuva Herland, Mia Thorvaldsen, Vilde Skofteland, Sunniva Amundsen, Emma Askeland, Andrea Selene Stenersen, Kaia Netland Amdal, Ava Skrunes, Live Falkeid, Sofie Djuv-opedal, Malene A Sørenes og Malene Dalen Kvinnsland