Skjold speler kvartfinale neste veke.
Den gang da, med vinter og vintercup. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Skjold Vintercup for damer, herrer og kanskje ungdom

– Vi håper å gjennomføre en god vintercup for breddefotballen i regionen i vinter. Vintercup 2020 ble dessverre avlyst pga få påmeldte lag, så vi håper flest mulig lag melder sin interesse i 2021. De siste årene har det vært mindre interesse for denne type turnering, så håper ikke dette er en trend som fortsetter, skriver Skjold IL i en pressemelding.
Cupen er som tidligere for senior i 4. og 5. divisjon menn, og 3. og 4. divisjon kvinner i Nord-Rogaland og Sunnhordland. Gruppespillet starter opp i februar for damer. Dersom det åpnes opp for breddefotball over 20 år for menn, vil det bli oppstart i februar også her.
– Vi kommer tilbake til mer info om kampgjennomføring og reglement når vi vet mer på nyåret. Det diskuteres om vi også skal ha en vintercup for ungdom, så vi får se tidlig i januar hva vi ender opp med her, melder klubben.