Daniel Lønning, Stian Steinsland og Sindre R. Kristiansen er blitt kretsmestre i eFotball. Foto: Skjold IL
Daniel Lønning, Stian Steinsland og Sindre R. Kristiansen er blitt kretsmestre i eFotball. Foto: Skjold IL

Festfotball fra kontorstolen på Skjoldhuset

Skjold ble torsdag kretsmester i eFotball etter to overbevisende gode kamper mot Eiger FK.

Av John Inge Ulvøy

Første kamp ble tap for Daniel Lønning med 1-0. Etter en trang start på kvelden ble det festfotball i de neste 2 kampene. Vi måtte ha 4 poeng for å bli mester. Kamp 2 skal Daniel ha revansj, og bytter ut Real Madrid med Tottenham. Han vinner en overlegen 5-1 seier og vi trenger bare 1 poeng til. Siste kamp for kvelden er det debutant og supersub Sindre R. Kristiansen som skal spille. Han spiller også med Tottenham og vinner en overlegen 5-1 seier også han. I kveld ble det spillefri på Stian Steinsland som er ansvarlig for eFotball i Skjold.

I første runde for 2 uker siden slo vi Kopervik med 4-2, 3-1 og 5-1.

Nå begynner NM alvoret hvor de 18 kretsmestrene skal få besøk av eFotball eliten. Fra 17. januar skal 32 lag kjempe om 16 plasser på Ullevål Stadion i mars. Vi håper våre gutter skal representere Tysvær og Rogaland på en god måte.

Alle kampene streames og sendes på Skjold sin facebookside eller Twitch.

På nyåret vil vi invitere flere spillere til å delta på eFotball i klubbhuset i Grinde. 14 eller 50 år betyr ingen ting. Det sosiale og samhold er viktig, godt utspedd med fysisk aktivitet mellom øktene.

Daniel Lønning, Stian Steinsland og Sindre R. Kristiansen er blitt kretsmestre i eFotball. Foto: Skjold IL