Julie Kaltveit og Tysværdamen spiller kamp mot Forus/GAusel i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Julie Kaltveit er tilbake i Falkeid. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Fotballkamp på Troppene i kveld: Olav Eagles mot Ståle Falcons

U20 dame-kamp på Troppene i kveld klokken 18.30.

Det er en internkamp der troppen er delt i to og trenerne Olav Askeland og Ståle Berge har ansvar for hvert sitt lag. Det blir en kamp i kampen. Olav Eagles mot Ståle Falcons kan ikke bli noe annet en en lokal godbit i denne forferdelige ventetiden.
Det er lov for publikum å komme, men under strenge regler. Du bør komme tidlig å registrere deg i porten. Publikum skal også stå på motsatt side av laglederbenkene, med god avsrand. Men det bør gå helt greit, sier arrangørene i Falkeid IL.

Flere nye fjes er kommet til Falkeid etter at Tysværdamene ble lagt på is.
Disse nye kan spille U-20 kamp.
Leticia Sibele fra Nord. Ronja Borgenvik, Ingebjørg Berge Ingeborg Kringeland, Lisa Aksnes og Silje Sjursen fra Skjold. Julie Kaltveit og Frida Thy tilbake etter ett år i Vard. Hanne Bjelland fra Vindafjord.

I tillegg har det også kommet et par nye seniorer, men de får ikke være med før regjeringen åpner for seniorfotball igjen.

Dommer i kampen blir John Flengstad.