Oppløftende oppkjøringskamp for Falkeid-damene

Av Asbjørn Bakken

Vidar Falkeid 3-3 (3-2)

Treningskampen mot Vidar i Stavanger torsdag kveld, på en flott kveld for fotball, ble en god test foran høstsesongen.
Vidar startet best, men det var Falkeid som åpnet skåringsprotokollen med et typisk Malene Sørenes mål. Fint frispilt gjennom av Rannveig Reiersen og Malene skårer sikkert alene mot keeper.
Vidar fortsatte å føre kampen og utligner på et nydelig langskudd. Like etterpå får Vidar straffe og tar ledelsen.

Til tross for et Vidar overtak, er Falkeid damene stadig frempå med farligheter. Rannveig blir spilt nydelig frem av Solveig og dribler seg igjennom det siste stykke før hun plasserer sikkert forbi keeper.
Vidar slipper litt enkelt til med et skudd fra 20 meter. Skuddet er meget hardt og velplassert helt i motsatt kryss. 3-2 til pause.

2. omgang
Falkeid-damene tar tak i 2. omgangen og dominerer store deler resten av kampen. Dirigert av en meget dominerende Solveig Egge på midtbanen, og medspillere som kom på mange løp og gjennomspillinger var det morsomt å være publikum for strålende fotball.

Bare en god Vidar-keeper hindrer flere mål enn det ene som Malene skårer i den andre omgangen. Ny flott pasning igjennom og Malene plassere sikkert i mål. Sluttresultat 3-3
Et knippe med rutinerte spillere løftet de unge og mer urutinerte spillerne til en meget godt gjennomført kamp. Hele spillergruppa kan være stolte av innsats og spill.

OBOS-cup på onsdag og seriekamp hjemme mot Klepp 3 søndag 8/8 er de neste kamper som venter.