Ellen Annette Mogensen Eidsvåg, Julia Amélie Mølstre og hesten Kashmir vant Nannestadrittet.
Foto: Stakland Endurance
Ellen Annette Mogensen Eidsvåg, Julia Amélie Mølstre og hesten Kashmirer på plass i løypene på lørdag. Foto: Stakland Endurance

Vis respekt for de som jakter NM-gull

Lørdag er det duket for nok et Norgesmesterskap i Tysvær på Haugaland Hestesporarena.
– Våre lokale ryttere Julia Amelie Mølstre og Veslemøy Håland fra Stall Stakland stiller begge til start i den lengste klassen som er på hele 8 mil, med hestene AR Sheikh Pacha og Kashmir. I tillegg har vi flere lokale ryttere som stille til start i det som kalles Clear Round, og som sanker poeng i HCW cupen. For de turglade, vil det på lørdag fra kl 07.00-17.00 bli hester å se i løypene på Nappatjørn, rundt Aksdalsvannet og opp mot Stakkestad, sier Ellen Annette Mogensen Eidsvåg.

På Haugaland Hestesportsenter lover Indre Haugaland Ryttersportsklubb et flott arrangement det nå er lov å komme på for dem som har lyst. Det vil være ridning for de minste gjennom en rekruteringsklasse på 1,2 km kalt Miniritt.