Ledningen heng over vegen, og større biler må passe godt på. foto: Silje Therese Hettervik
Ledningen heng over vegen, og større biler må passe godt på. foto: Silje Therese Hettervik

Ikke meldt om større skader, men vær obs på Høievegen

Flere har kontaktet oss og melder om tildels vanskelige kjøreforhold med mye vann i veibanen og at busker og deler av trær som ligger i eller tett ut mot veibanen.

Denne har vi fått fra Høievegen: Tre som ligger over halve vegbanen i bakken der med Dragavika. Kjør forsiktig! Også en kabel som henger over vegen er veldig lav akkurat nå i påvente av at stolpen blir rettet opp. Gjelder spesielt for høye biler.
Silje Therese Hettervik kom til stedet like etter at dette må ha skjedd: Statens Vegvesen og forklarte at treet lå over ledningene. og at en mast var på vei til å veltes også… Grunnen for at masten ikke har veltet er fordi ledningen «lener» seg rundt et tre… Å jeg tror ikke det treet holder så veldig lenge! Bilen min er ca 2 meter høy, og ledningen som går over vegen tok nesten oppi bilen min. Det kom en Mesta bil ikke så lenge etterpå.

Politiet har lagt ut denne meldingen: Vær og vind setter sitt preg på distriktet. Flere meldinger på trær som har veltet over vei, gjenstander fra hus og bygninger som rives av i vinden og båter som har slitt seg og er på rek.
Meteorologene advarer mot kraftige vindkast utover dagen en stund med regn. Sjekk om du har noe som burde vært tatt inn….