Styret i Tysvær diskgolfklubb: Odin Brønstad (Valgkomite), Odd Baustad (Styremedlem), Pål Christian Rønnevik (Varamedlem), Arne Baustad (Nestleiar), John Inge Ulvøy (Leiar), Gunnar Tveit (Varamedlem), Leif Olav Tjomsland Styremedlem) og Rune Lindanger (Valgkomite).
Ikkje til stades då bilde blei tatt: Ingrid Kongshavn(Styremedlem), John Birger Jakobsen (Valgkomite), Per Bjarte Torkelsen og Adrian Tjomsland (kontrollutval/revisorer).
Styret i Tysvær diskgolfklubb: Odin Brønstad (Valgkomite), Odd Baustad (Styremedlem), Pål Christian Rønnevik (Varamedlem), Arne Baustad (Nestleiar), John Inge Ulvøy (Leiar), Gunnar Tveit (Varamedlem), Leif Olav Tjomsland Styremedlem) og Rune Lindanger (Valgkomite). Ikkje til stades då bilde blei tatt: Ingrid Kongshavn(Styremedlem), John Birger Jakobsen (Valgkomite), Per Bjarte Torkelsen og Adrian Tjomsland (kontrollutval/revisorer). FOTO: Privat

Tysvær fekk eigen frisbeegolfklubb