Posten ber om forståelse for at leveransene deres blir forsinket . 
Illustrasjonsfoto: Posten
Posten ber om forståelse for at leveransene deres blir forsinket . Illustrasjonsfoto: Posten FOTO: Birger Morken

Ikke Bygdeblad i postkassen – beklager, men Posten sliter skikkelig

– Vi fikk problem med å få ut alle Tysvær Bygdeblad i dag. Rute 10 gikk hjem nå og hadde igjen Aksdal sentrum. Dette beklager vi, men abonnentene vil få avisa på søndag. Vi sliter fortsatt med bemanningsproblemer, skriver Posten i en melding til oss.

Dette er også en stor belastning for oss som jobber med å få ut Bygdebladet hver uke. Vi skjønner godt at dere er frustrerte, men det kan vi love dere at vi er også. Vi jobber hver dag med å få på plass en bedre ordning slik at vi unngår dette i fremtiden. Heldigvis kan alle våre abonnenter lese hele avisen helt gratis på nett.

Har du problemer med innlogging send en e-post til: [email protected]