Arjan VanderLinde hadde vært helt fantastisk å fått på besøk i romjulen. Det går dessverre ikke. Men kanskje til neste år....
Arjan VanderLinde hadde vært helt fantastisk å fått på besøk i romjulen. Det går dessverre ikke. Men kanskje til neste år....

KORONA: Vi må avlyse våre lunsjkonserter

Nedstengingen av Norge slår inn for fullt ved midnatt i morgen. Det betyr at storsalen i Tysværtunet bare får ta i mot 50 gjester til hver forestilling.
Derfor har Tysvær Bygdeblad i samarbeid med Tysværtunet kulturhus bestemt at årets to siste lunsjkonserter blir avlyst.
Det betyr at Embla sin julekonsert på fredag, hvor 230 hadde bestilt billett, og nederlandske VanderLinde, som skulle spilt i romjulen er utsatt til neste år.

Det er trist, men slik er det og vi vil takke, og ikke minst ønske dere god jul, alle dere som er med oss på disse lunsjkonsertene. Det vil si publikum, artister, ansatte og frivillige som jobber for at Tysvær skal ha et slikt tilbud.

Samtidig ønsker vi alle velkommen tilbake når vi har vunnet over denne runden med pandemi.

Det kommer en egen oppdatert sak om alle arrangement i Tysvær utover dagen. Vi presiserer at dette innslaget kun gjelder lunsjkonsertene.

Her er regjeringens grep som «rammer» oss:
Offentlige arrangement innendørs: Maksimalt 20 personer på offentlige innendørs arrangementer uten faste tilviste sitteplasser og 50 personer ved bruk av slike sitteplasser. Arrangøren skal sørge for at alle som er til stede ved innendørs arrangementer skal kunne holde minst 1 meters avstand til andre som ikke er i samme husstand eller er tilsvarende nære. Det gjøres unntak for flere grupper, bl.a. for utøvere på kultur- og idrettsarrangement, deltagere på enkelte kurs og de som er i samme kohort i barnehage eller barneskole.