«Heng i Hallen, Kompis» prosjektet vårt får nå en kickstart. Vi vil lage den sosiale, gode og trygge møteplassen. At Equinor ser viktigheten av dette er vi svært glade for, sier Rune Waage, daglig leder i Falkeid idrettslag.

Fra venstre: Daglig leder Rune Waage, leder Gro Sørensen, Ine Mari Sælevik Nyborg og Even Gismarvik. Helt til høyre Roar Sørensen fra Equinor som hadde gleden av å tildele pengene.

 Foto: Else Vestre
«Heng i Hallen, Kompis» prosjektet vårt får nå en kickstart. Vi vil lage den sosiale, gode og trygge møteplassen. At Equinor ser viktigheten av dette er vi svært glade for, sier Rune Waage, daglig leder i Falkeid idrettslag. Fra venstre: Daglig leder Rune Waage, leder Gro Sørensen, Ine Mari Sælevik Nyborg og Even Gismarvik. Helt til høyre Roar Sørensen fra Equinor som hadde gleden av å tildele pengene.  Foto: Else Vestre

100 000 kroner til «Heng i hallen»