Mia Clinton ble Rogalandsmester i klassen LB ponni
Mia Clinton ble Rogalandsmester i klassen LB ponni

Rytterne kom hjem med gull i baggasjen

I helgen var det Rogalandsmesterskap i sprang hos Sandnes og Jæren Rideklubb. Lørdag var det individuelle klasser og søndag var det lag.

Lørdag stilte flere ekvipasjer fra Indre Haugaland til start i de individuelle klassene. Mia Clinton ble Rogalandssmester i klassen LB ponni (0.90cm) kat.1. Kamilla Nielsen fikk en 4. plass i 1m. Birgit Louise Lindanger en 4.plass i 1.20m. Flere ekvipasjer fra klubben fikk også gode plasseringer i de andre klassene.

Søndag var det Roglandsmesterskap for lag.
Team Indre Haugaland stilte med to lag, ett i LB ponni med følgende ekvipasjer: Mia Clinton/ Lakeview Will He Be, Celine Kalstø Apeland/ Claremont Lass, Malin Johanne Bratthammar/ Ponnyhaugens Pennylane. Dette laget tok GULL i mesterskapet. Det andre laget klubben stilte med ble dessverre eliminert.

Mia Clinton/ Lakeview Will He Be, Celine Kalstø Apeland/ Claremont Lass, Malin Johanne Bratthammar/ Ponnyhaugens Pennylane.