Foran fra venstre Duncan S mall (6. Kl), Mia Sofie Jakob (8. Kl), Marlene Maudal (8 kl.), Tilde Knutsen (7. Kl), Mikal Ullvang (6. Kl), Mathilde Sirine Strøme Berge (6. Kl),  Vårin Førre (7. Kl), Magnus Åsland (7.kl.), Vebjørn Førre (5. Kl))
Bak fra venstre (Mari Sønderland (8. Kl), Sander Maudal (vg2), Aksel Espeset (8. kl), Sindre Nikolai Strøme Berge (8. Kl), Odin Sandvik Håland (6. Kl), Kevin Søderlund (10. Kl), Vilde Johanson Aarøy (10. Kl), Veslemøy Mortensen (10. Kl), Jaulia Sanders (10. Kl), Tobias Fitjar (8.kl), Jon Andreas Skjervheim (10. Kl), Tyri Førre (10. Kl), Mathis Bardieux, Ingeborg Amalie Strømø Berge (10. Kl), Noah Knutsen (10. Kl), Anna Feed (3. Vgs), Jakob Feed (10. Kl), Lillian Bringedal (7. Kl).
Foran fra venstre Duncan S mall (6. Kl), Mia Sofie Jakob (8. Kl), Marlene Maudal (8 kl.), Tilde Knutsen (7. Kl), Mikal Ullvang (6. Kl), Mathilde Sirine Strøme Berge (6. Kl), Vårin Førre (7. Kl), Magnus Åsland (7.kl.), Vebjørn Førre (5. Kl)) Bak fra venstre (Mari Sønderland (8. Kl), Sander Maudal (vg2), Aksel Espeset (8. kl), Sindre Nikolai Strøme Berge (8. Kl), Odin Sandvik Håland (6. Kl), Kevin Søderlund (10. Kl), Vilde Johanson Aarøy (10. Kl), Veslemøy Mortensen (10. Kl), Jaulia Sanders (10. Kl), Tobias Fitjar (8.kl), Jon Andreas Skjervheim (10. Kl), Tyri Førre (10. Kl), Mathis Bardieux, Ingeborg Amalie Strømø Berge (10. Kl), Noah Knutsen (10. Kl), Anna Feed (3. Vgs), Jakob Feed (10. Kl), Lillian Bringedal (7. Kl).

2. plass til Førre-Aksdal i NM