FORHINDRE DUMPING: Dyrebeskyttelsen Norge mener de to mest effektive tiltakene mot dumping av katt og kanin, er lovpålagt ID-merking og kastrering. Denne kattungen ble funnet hjelpeløs på Grinde i Rogaland.
FORHINDRE DUMPING: Dyrebeskyttelsen Norge mener de to mest effektive tiltakene mot dumping av katt og kanin, er lovpålagt ID-merking og kastrering. Denne kattungen ble funnet hjelpeløs på Grinde i Rogaland.
FORHINDRE DUMPING: Dyrebeskyttelsen Norge mener de to mest effektive tiltakene mot dumping av katt og kanin, er lovpålagt ID-merking og kastrering. Denne kattungen ble funnet hjelpeløs på Grinde i Rogaland. FORHINDRE DUMPING: Dyrebeskyttelsen Norge mener de to mest effektive tiltakene mot dumping av katt og kanin, er lovpålagt ID-merking og kastrering. Denne kattungen ble funnet hjelpeløs på Grinde i Rogaland. FOTO: FOTO: Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland

Høysesong for dumping av katt og kanin