Alle gratulasjonar

Gratulerer

Gratulera så masse med dagen til vår store og flinke fotballgutt, John Thomas I. Kvinnesland. Du er familiens leksikon, har greie på det meste, og vi er uendelig glad i deg! Klem fra Janetlyn, Jonas Luis, pappa og mamma.

Hipp hurra for Vilde som blir heile 3 år i dag! Du gjør livet våres så rikt og me er så glad i deg. Stor bursdagsklem fra Vebjørn, mamma og pappa.

Hipp hurra for godjenta vår, Vilde Ørke, som blir 3 år i dag. Me er veldig glad i deg. Stor bursdagsklem fra farmor, farfar, onkel Ernst og Siri, tante Lene Aurora og onkel John, Leon, Odin, Erle Aurora og Vårin.

Endelig er det vår Mathea! Du har gleda deg stort til 5-årsdagen din, nå er det bare ein dag igjen! Gratulerer så mye med dagen i morgen! Me er masse glad i deg og gleder oss til å feire dagen med deg! Stor klem fra broremann, mamma og pappa.

Gratulasjoner til sørlandsjenta Vår som fylte 5 år den 10 april. Gratulerer og mamma Ingeborg som snart er et år eldre. Suss og klem fra familien i Tysvær

Gratulerer så masse med dagen «Minemor»! Du er fantastisk på alle måter og vi er kjempe stolte av deg! Stor bursdagsklem fra Pappa, Liv, Tiril, Ole Kristian og Emil Johan

Gratulera til Thea som ble 5 år 7.april og Emil som blir 3 år 13.april. Gode som gull begge to! Stor bursdagsklem fra Petra, Mathias, Mamma og Pappa.

Gratulera med 10-årsdagen idag, Veslemøy Håland! Hipp Hurra for deg!! Gode klemmar fra Solvor, Tormod, mamma og pappa!

Hipp hurra for Even som fyller 10 år den 11. april! Bamseklem fra Ine, mamma og pappa. Ibsen og Gunnar hilser også.

Kristin Steffensen Nuntun og Helge Nuntun ble foreldre til Noah med sine 48 cm og 3112 gram den 28.03.18. Mamma og pappa er lykkelige og stolte over det lille vidunderet sitt.

SEND INN GRATULASJONER GRATIS PÅ NETT TIL TYSVÆR BYGDEBLAD.

Bryllup

Liv Johanne Huglen og Rune Ørmen gifter seg i Aksdal kirke 28.april kl.13.00. Venner og kjente er velkommen til å delta i vår vielse.

Fødsler

22.03.18 kom endelig vår kjære Ludvig til verden. Signy-Lill Hettervik Nordgård og Thomas Hognaland Fostenes er stolte foreldre.

Kristin Steffensen Nuntun og Helge Nuntun ble foreldre til Noah med sine 48 cm og 3112 gram den 28.03.18. Mamma og pappa er lykkelige og stolte over det lille vidunderet sitt.