Alle gratulasjonar

Gratulerer

Gratulerer så mye med dagen i går, fine, flotte og snille mamma/svigermor, Ingebjørg Susort Vårvik! Glad i deg. Bursdagsklemmer fra Katrine og Jon Even, Anette og Ola og Vegard.

Hello over there. Amalie Ø. Kvalavåg har bursdag 21. februar. Dagen feires i Chester, UK. Grattis fra hele familien i Tysvær og på Norheim.

Joachim Kvalavåg har bursdag 24. februar. Grattis med dagen fra farmor på Norheim og alle oss i Tysvær.

Ella Berge, 11 år Hipp hurra med dagen til vår snille og sporty datter. Håper du får en flott bursdag på søndag! Klem fra mamma, pappa, Mia og Hugo.

Hipp hurra for Serine Førland som blir 2 år lørdag 11.februar! Gratulera så mye med dagen! Stor klem fra Sander, mamma og pappa!

Wenche Håheim 60 år! Hurra for den fantastiske konen,den omtenksomme mammaen, den gode svigermora og den trygge fine mormoren! Du er unik og stiller alltid opp. Vi gleder oss til å feire deg! Stor klem fra Egil,alle 8 ungene,svigersønnene og barnebarna:)

Hurra for Veslemøy som blir 9 år i dag! Du er ei fantastisk jente,ei omtenksom storesøster og ein god og trygg venn. Vi er stolte av deg! Stor klem fra Mamma,Pappa og Gabriella. Og et lite bursdagsvoff fra Kajsa og Felix heilt på slutten :)

Gratulerer med 7 årsdagen til den herlige, snille og blide jentå vår, Elise Larsen-Bratthammer. Me er kjempeglad i deg. Stor klem fra mamma, pappa, Robert og Mathias.

Me vil gratulera vår kjære mormor og mamma, Åshild Helgeland, med 60 årsdagen fredag 17.februar. Me er så glad i deg! Gler oss til selskap. Helsing gjengen din!

Gratulera så masse med 70 års dagen den 15 februar!! Me sette stor pris på deg! Klem ifrå Sonja, jentene dine, svigersønner og barnebarn :)

Me vil gratulere Julie Gjerde med 16 års dagen som er på søndag 19/2. Håper du får ein fin bursdag! Beste hilsen mamma, pappa, Mariann, Marit og Øyvind Andreas

Åselin A. Sandvik Gratulerer så masse med 10 årsdagen din som var den 07.02.2017. Du er god som gull og vi er kjempe glad i deg. Klem fra mamma og pappa