Alle gratulasjonar

Gratulerer

Vårt flotte barnebarn Bjørn-Johan Mæland fylte 10 år i går. Gratulerer så mye! Du er den beste gutten vi kjenner, og vi er stolte av deg. Ser frem til familieselskapet. Klem fra bestefar og farmor.

Vil gratulere mine to nieser og fadderbarn, Korneøia og Akseliane Berge, så mye med 2års dagen som var 12mai. Tante er så stolte over og glad i dere. Stor klem Tante Kjersti i Bergen.

Mari Bjelland 6 år 13.05.19. Gratulera så masse me dagen solstrålå våras. Du berike hverdagen våras me alle dine påfunn og ditt goe humør. Uendeligt gla i deg! Stor klem fra Karsten, mamma og pappa.

Vi vil gratulere vårt flotte barnebarn, Leah Førre Thuestad, med 14 årsdagen tirsdag den 14. mai. Vi er veldig glad i deg og ønsker deg en fin dag. Klem fra Mathias, Vida, mamma, pappa, bestefar, mormor og resten av familien

Anne Marie 12 år, Oda Sofie 10 år og Kristoffer 7 år. Vår flotte trio har bursdag maraton i disse dager. Gratulerer så mye med dagene! Vi er utrolig stolt over dere og uendelig glad i dere. Klem mamma og Bjørn Egil

Hurra og gratulera så masse med 4-årsdagen den 13. mai, Solveig Kristin K. Sundfør. Bursdagsklem frå farmor og beste. Klem frå onklane og.

Hipp hurra for Hanne Margrethe Bua som blir 9 år 14. mai! Gode klemmer fra Johannes, Olaf, mamma og pappa.

SEND INN GRATULASJONER GRATIS PÅ NETT TIL TYSVÆR BYGDEBLAD.