Hermann Mokleiv (16 år) får sin debut på A-laget, og har et friskt innhopp på topp. Og Robert Drønen har sin første kamp på sin nye hjemmebane.
En fortjent seier til Falkeid, og ferie med 3 nye poeng i lomma. Foto: Asbjørn Bakken
Tysvær-padlerne gjorde det godt den første dagen av Norgescupen.

2. plass i semien

Fredag formiddag kjørte Lars Magne Ullvang semifinale på K2 1000m sammen med Eivind Vold. Gutta gjorde jobben og kom på 2. plass, noe som sikret de billett til A-finalen som gikk om ettermiddagen.

Før finalen på K2 skulle de imidlertid kjøre A-finale på K4 1000m sammen med Lars Hjemdal og Per Christian Wessel. Gutta i K4en trykket skikkelig på og ledet løpet i ca 700m før de gikk litt tom for krefter og de andre nasjonene begynte å skli forbi, i mål kom den norske K4en inn som nr 5, den beste plasseringen av en norsk K4 i et U23 mesterskap noensinne, likevel var gutta misfornøyd ettersom medaljen glapp.
1,5 time senere satte Lars Magne og Eivind seg i K2en, også i denne finalen åpnet de tøft og var med teten hele veien, men siste 100m var det tydelig at den tøffe finalen i K4 ikke lenge i forkant hadde tappet de for en del krefter og de endte dermed på 5. plass, kun1,5sek bak medalje, heller ikke her fornøyd med at medaljen glapp.
Alt i alt må Lars Magne si seg brukbart fornøyd med konkurransene selv om det ikke ble medalje denne gang. Neste post på programmet er senior VM i begynnelsen av august i Moskva, hvor Lars Magne skal kjøre K4 og mest sannsynlig K2.