Tomine Teistedal Vikre skåra fem mål i KM-finalen mot Klepp. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Tomine Teistedal Vikre var en av målscorene i ettermiddagFoto: Alf-Einar Kvalavåg

Solid Falkeid-seier

Falkeid-damen vant solide 3-0 over Solid/Trott i vinterserien i dag.

Falkeid-Solid/Trott 3-0.
FOTBALL: Pga divisjonsforskjell fikk FIL straffe før kampen. Den scoret Stine Askeland på, og 1-0. I første omgang var det mye bra Falkeid spill og etter ca 20 min driblet Emma Askeland seg ned på siden og innlegget havnet hos Tomine Vikre som satt inn 2-0 som ble pauseresultatet. I andre omgang fortsatte FIL presset og etter 70min ble Malene Sørenes felt og FIL fikk straffe. Stine Askeland tok igjen staffen og scoret til 3-0 som ble sluttresultatet. FIL var i slutten nærmere ett mål til, enn at Solid/Trott reduserte! Den første seieren på damelagsnivå på noen år var ett faktum. Nå venter Djerv 1919 på onsdag i neste kamp i vinterserien.