Gabriel Noriega sender Stegaberg i ledelsen 3-2. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Overtidskongene

Det er ikke slutt før dommeren har blåst av. Spesielt ikke på Frakkagjerd. I det 98. minutt sikret Dag Frode Tønnesen et poeng, i 4-4 trilleren.

Med innlagte drikkepauser ble det lagt til så pass mye at klokka var i ferd med å runde 100 minutter, da Dag Frode Tønnesen, utslitt og varm, fikk en aller siste sjanse. Etter å ha misbrukt en dobbeltsjanse bare minutter før var det nå eller aldri for den spillende treneren.
– Jeg fikk en flott ball, fikk plassert den i hjørnet og vi fikk med oss et poeng i dag også. Det var herlig for dette var en slitekamp. Vi er gode hjemme og scorer mye mål, men vi slipper inn alt for mange. Tror de er skuffet nå og vi fornøyde,
slik dette utartet seg, sier Tønnesen.

Sjokk
Det var ikke bare varmen som sjokkerte Stegaberg-spillerne. To ganger glapp det på høyrekanten og Kristian Heimdal Magnusson (regi) og Kenneth Grøtteland sendte et lite varsko om hva som var i vente. Heldigvis for hjemmelaget sovnet gjestene stille inn og slapp Stegaberg inn i kampen. Det sto 2-2 ved første drikkepause, og til pause.
Etter pause sleit Stegaberg enda mer. Ikke en halvsjanse ble skapt før Dag Frode Tønnesen flikket igjennom Stegaberg sin bestemann Gabriel Noriega, og det sto plutselig 3-2.
– Det var endårlig periode av oss, men godt med et mål. Så snudde kampen og det så skikkelig mørkt ut. Men vi gir oss aldri, og 4-4 på overtid var helt perfekt, sier Noriega.
Det var ingen stor forestilling på det nydelige gresset på Frakkagjerd, men det må varmen ta sin del av skylda for. Uvanlig mange dårlige valg, men som vanlig spenning til siste spark på ballen. 11 mål i kampen mot Haugar sist, ble fulgt opp med åtte nye i dag.