Bondelagsdemonstrasjon

Bondelagsheder

Det var mye heder og ære å få da Tysvær Bondelag ble kåret til årets bondelag 2012.

Av Karina Søvik

– Tysvær bondelag har i mange år hatt et godt navn. Lokallaget er utrolig engasjert i arbeidet sitt. Det så vi blant annet under jordbruksforhandlingene i fjor. De er også aktive med å presentere landbruket for innbyggerne ved å invitere til spennende arrangementer som «Åpen gård», sier Olav Sande, organisasjonssjef i Rogaland Bondelag.

Det var mye velfortjent skryt å få da Tysvær Bondelag ble kåret til årets lokallag 2012 i Rogaland.

Overrasket

Det var på årsmøtet til Rogaland Bondelag i begynnelsen av mars at Tysvær Bondelag ble kåret til årets lokallag. Styrer i Tysvær Bondelag, Svein Helge Høyvik, ble positivt overrasket over den flotte tittelen.

Les meir i papirutgåva