Torunn Vestbø Gjerde skal delta på Venstres sitt landsmøte i Oslo.
Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Venstre-leiar Torunn Vestbø Gjerde er svært nøgd med kommunen si trafikksikring.

– Gleder meg til landsmøte

Torunn Vestbø Gjerde fra Tysvær reiser i helga på landsmøte i Venstre på Fornebu.

På landsmøte vil Venstre behandle og vedta sitt stortingsvalgprogram for 2013 – 2017.

Jeg gleder meg veldig til å være med å behandle stortingsvalgprogrammet

– Jeg gleder meg veldig til å være med å behandle stortingsvalgprogrammet. Programmet skal vise at Venstre er partiet som setter folk først, som har den beste kunnskapspolitikken og som prioriterer miljø, sier Gjerde.

Det er første gang Gjerde deltar på landsmøte i behandlingen av stortingsvalgprogram. En av de viktigste sakene for henne er at Norge skal få et utdanningssystem i verdensklasse og en sterkere satsning på forskning.

– I det nye programmet er det foreslått en betydelig økning av ressurser til forskning. Dette programmet viser at Venstre er det partiet som er best på kunnskap og forskning. I tillegg skal vi behandle flere forslag på landsmøte som kanskje kan gjøre dette ennå bedre, sier Gjerde.

Venstre er Norges liberale parti som arbeider for et sosialt og liberalt kunnskapssamfunn der folk har frihet til å skape sin egen vei til det gode liv, og der vi tar ansvar for hverandre og for miljøet.

Innsendt av Tysvær Venstre