Butikksjef Petter Mortveit ved Spar Frakkagjerd. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Butikksjef Petter Mortveit ved Spar Frakkagjerd. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Vil ha Eikje til rådmann

Sigurd Eikje er innstilt som ny rådmann i Karmøy. Havnedirektøren som bor i Førre starter i den nye jobben i august hvis kommunestyret sier ja, 14. mai.

Havnedirektør Sigurd Eikje er enstemmig innstilt som ny rådmann i Karmøy kommune.
Karmøy kommunes arbeidsgruppe, som har ledet rekrutteringsprosessen for tilsetting av ny rådmann, har enstemmig innstilt Sigurd Eikje til stillingen som rådmann i Karmøy. Innstillingen er i tråd med anbefalningen fra rekrutteringsselskapet Headvisor, som har bistått arbeidsgruppen i prosessen. Eikje har i mange år vært HR Manager i Østensjø Rederi, og er nå havnedirektør i Karmsund havnevesen. Flere gode søkere har vært med i vurderingen, og arbeidsgruppen og ordfører er svært tilfreds med å ha funnet en kandidat som i stor grad representerer det Karmøy kommune nå søker. Kommunestyret avgjør tilsettingssaken i sitt møte 14. mai.
Karmøy kommune på nett 3. mai