Grusen hagla då Sigmar Myhre og Harald Stakkestad tok spadestikket som markerte at arbeidet med å sette opp «Tolboden» i Nedstrand er i gang.

Lokal supertorsdag

Skjold vann over Avaldsnes, Falkeid spelte uavgjort mot serieleiar Etne og Stegaberg vann over Åkra i Rogalandscupen. For ein kveld for dei lokale laga.

Joachim Kvalavåg

Et meget imponerende Stegaberg slo torsdag kveld 3. divisjons laget Åkra på Frakkagjerd stadion i Rogalandscupen. Selv om Åkra presset på for scoring store deler av kampen, viste hjemmelaget en fantastisk kontringsfotball og spilte seg til store sjanser i bakrom i hele andre omgang. Og da Ådne Nærheim headet inn 3-1 etter corner, mistet Åkra mye av piffen og Stegaberg tok en meget sterk seier mot favorittene fra Karmøy.

PS. Stegaberg fikk to straffespark før kampen på grunn av divisjonsforskjellen mellom lagene (Stegaberg, 5 divisjon og Åkra, 3 divisjon).

Skjold slo Avaldsnes 3-2 i en svært spennende kamp på Avaldsnes. Are Søderlund scoret allerede etter tre minutt. Torstein eike økte til 2-0 etter 14 minutt. Så laget Morten Bådsvik selvmål oh hjemmelaget fikk blod på tann og reduserte en gang til.

Men i det 88 minutt avgjorde Hilberg Nemeth kampen.

Fyldig referat fra denne kampen i papirutgaven.

På Troppene tok Falkeid i mot serieleder Etne. Jan Egil Kallekodt sendte hjemmelaget i ledelsen like før pause.  Kenneth Krokå (Straffe) reduserte i like etter pause.

Mer om denne kampen i neste papirutgave.

På Skjold sine heimesider er det som vanlig et fyldig referat.