Christina og K2-makker Heidi Helledal (Flekkefjord KK) fra stevnet i Italia.

Vedø er medaljekandidat

I helgen var Christina Vedø fra Tysvær kano og kajakklubb i Arunzo, Italia for å padle et internasjonalt stevne etter at hun ble tatt ut på Norges Padleforbunds jenteprosjekt.

Trener Lavrans Eikje har sendt følgende rapport :
Christina har den siste måneden slitt med en ryggskade som har gjort at hun ikke har fått fulgt treningsplanen optimalt og det var derfor usikkerhet rundt hvordan prestasjonene i helgen ville bli. Helgens stevne var i tillegg Christina’s første internasjonale stevne i senior klassen.
Lørdag var det forsøk og semifinaler mens det søndag var klart for finaler og Christina presterte meget bra. I K1 sikret Christina seg 3. plass på 200m og 6. plass på 500m mens det i K2 ble seier både på 200m og 500m samt 3. plass på 1000m sammen med Heidi Helledal fra Flekkefjord kajakklubb. Christina og Heidi har kjørt sterkt sammen i K2 hele sesongen og seiler nå opp som medaljekandidater under Nordisk Mesterskap som går av stabelen i København, Danmark 10-11. august.
Christina Vedø (t.h.) og K2-makker Heidi Helledal (Flekkefjord KK) fra stevnet i Italia. Foto: Lavrans Eikje