Bjørn Tvedt har vært og kjørt racing i Danmark. Foto: Heidi Bjørstad
Bjørn Tvedt har vært og kjørt racing i Danmark. Foto: Heidi Bjørstad

Blandet suksess i Danmark

Bjørn Tvedt, Arild Riise og Bjørnar Apeland har vært i Danmark og kjørt racing. Det ble en blandet fornøyelse.

Vi har oppfordret Bjørn Tvedt til å komme med en oppsummering.

– Da er vi kommet hjem fra helgens NM runde i Danmark, og det ble nok en gang sanket endel pokaler.
Til tross for at resultatene er bra, er jeg ikke fornøyd med denne løpshelgen. Banen i Danmark passet overhodet ikke min bil, da dette utvilsomt er den tregeste og mest knotete banen jeg har kjørt på. På grunn av de lave hastighetene vi kjørte på denne banen med, hadde jeg store problemer med å holde nede motortemperaturen på bilen min og kunne ikke kjøre for fullt. I tillegg til dette fikk jeg også problemer med framdekkene som ble overopphetet av de mange krappe svingene og harde akselerasjonene. Dermed hadde jeg ingen mulighet til å matche tempoet til de to Ginettaene jeg vanligvis konkurrerer med, og måtte ta til takke med 3. plassen i alle de tre finalene.
I den danske serien jeg stilte i denne helgen ble det totalt 2. plass i helgens finaler.
Dette var også 2. og siste runde i den nordiske serien, og med helgens resultater endte jeg på en sammenlagt 3. plass.

I grusen
– Hvordan gikk det med Arild Riise og Bjørnar Apeland?
– Arild mistet bremsene under første finalen, og gikk rett ut i sandfella. Han fikk aldri klar bilen igjen etter dette, så fikk ikke kjørt de to siste finalene.
Bjørnar fikk henholdsvis 3., 6. og 5. plass i de tre finalene.