Siri Lill Mannes sa opp jobben sin i Tv2 for å starte for seg sjølv. Måndag heldt ho foredrag i Tysværtunet saman med kjærasten sin Arne Møller. 
Foto: Mona Terjesen
Siri Lill Mannes sa opp jobben sin i Tv2 for å starte for seg sjølv. Måndag heldt ho foredrag i Tysværtunet saman med kjærasten sin Arne Møller.

Mannes vekte draumar

Siri Lill Mannes endra fullstendig fokus på livet etter at ho for fem år sidan fekk beskjed om at ho hadde blodkreft. Måndag delte ho si historie med tysværbuen.

Av Mona Terjesen

Etter å ha slite med magesmerter ei god stund, fekk Mannes skrekkbeskjeden hausten 2008; ein lege meinte ho hadde blodkreft. Alt tyda på det.
– Eg tenkte straks gjennom kva eg skulle bruke den siste tida eg hadde igjen på. Kva var det eg alltid hadde ønskja å gjere? Eg fann ut at eg måtte skrive ein roman. Det hadde eg eigentleg planlagt å gjere når eg blei pensjonist, men no hadde eg plutseleg ikkje tid til å vente, fortalte Mannes openhjarteleg i Tysværtunet måndag kveld.

Les meir i papirutgåva.