Tirsdag hadde NRK–serien Norges Tøffeste premiere. Blant seriens deltakere er Geir Kåre Cemsoylu Nyland fra Frakkagjerd.  Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Geir Kåre Cemsoylu Nyland ble nummer to i EM. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Norges tøffeste?

Tirsdag hadde NRK–serien Norges Tøffeste premiere. Blant seriens deltakere er Geir Kåre Cemsoylu Nyland fra Frakkagjerd.

Av Jorunn Bjørndal Lilleland
Reality på NRK:
– Programmet går ut på å finne Norges tøffeste. Vi får utfordringer som er både psykisk og fysisk tunge. Og så gjelder det å slå hverandre ut i utfordringene, forteller Nyland. Programmet er i følge NRK strippet for utstemminger og intriger. Likevel vil deltakerne bli utsatt for påkjenninger som aldri er vist på norsk TV før. På tross av dette mener Tysværbuen at dette har vært en positiv opplevelse.

Jeg syntes jo det var tøft

– Jeg syntes jo det var tøft, men jeg syntes også at det var sinnsykt kult og gøy fordi jeg fikk et sånt kick. Så jeg kjenner at nå når programmet er ferdig er det noe jeg savner, med de utfordringene og det rushet og at du aldri visste hva som skjedde. Vi visste aldri hva som kom, men plutselig måtte en være klar.

Les heile saka i papirutgåva.