Ny travel natt

Politiet har hatt mer enn nok å gjøre også denne natta. Heldigvis er ikke Tysvær nevnt… Her er hele nattens logg:

Natt til 2. nov. 2013:

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt i tidsrommet 23-06

2325 Trafikkuhell E39 Stord
Grunnet store mengder vann på europavegen (bekk rant over og inn på veien) fikk bil vannplaning og kjørte ut. Ser ut til at ingen av de 3 som satt i bilen har skader. 1 person kjørt til LV for sjekk.
Vegtrafikksentralen varslet og entreprenør sendt ut for å sette opp varsel.

2326 Overstadig beruset jente
19 år gammel jente plukket opp fra fest i Hgsd og kjørt legevakten for sjekk da hun var så kraftig beruset. Overtatt av helse.

2331 Promillekjøring Karmøy
Etter melding fra vitne ble bil stoppet på Bygnes. Hadde da kjørt fra Hgsd til tider mye over i motsatt kjørebane.
Spansk fører, mann i midten på 30 årene, kraftig beruset. Blåste til langt over tillatt verdi (ca 2 i promille).
Tatt til LV for blodprøve før han ble kjørt hjem med 1 stk førerkort mindre.

0010 Overstadig gutt Vormedal
Patrulje plukket opp overstadig beruset 15 åring utenfor en fest på Vormedal. Ikke i stand til å gjøre rede for seg. Til LV – amb videre til sykehuset for obs.
0030 person slått ned ved Oasen
Melding via patrulje om person som var slått ned/til av 2 for ham ukjente ungdommer. Ved patruljens ankomst var de løpt fra stedet. Søk i området negativt. Forholdet bli anmeldt til uka.

0040 Ordensforstyrrelse trusler
Mann i begynnelsen på 20 årene nektet å gjøre opp for seg på hotell i Hgsd. Satte seg opp og truet en vekter på stedet. Forlot stedet før politiets ankomst. Kjent id. Forholdet blir anmeldt i ettertid.

0105 Slagsmål på Stord
Melding via AMK om slagsmål og mye fyll på privatfest i Sagvåg. Patrulje til stedet og tok med den mest aktive personen. Mann i begynnelsen på 40 årene innom LV før innsettelse i drukkenskapsarrest da han var ute av stand til å ta vare på seg selv.

0120 Bortvisning indre kai
Mann i begynnelsen av 20 årene bortvist fra Hgsd sentrum resten av natten etter ordensforstyrrelse på indre kai.

0150 kjøring i påvirket tilstand
Bil stoppet på Hauge i Hgsd. Fører blåst til over tillatt verdi på alkohol. I tillegg var det indikasjoner på andre rusmidler. Prøver og førerkortbeslag. Deretter dimittert. Kvinne i midten på 20 årene bosatt på Karmøy.

0200 Legemsfornærmelse
Tlf fra fornærmede som hevdet han var kastet ned trapp fra utested i Hgsd av en ansatt. Kutt i 2 fingrer. Vedkommende som skal ha gjort dette var ikke til stede ved politiets ankomst. Fornærmede vil anmelde forholdet til uka.

0235 Bortvisning indre kai
Jente i begynnelsen av 20 årene bortvist fra Hgsd sentrum resten av natten etter at hun nektet å forlate et utested hun var kastet ut fra.

0240 Skadeverk i Kopervik
Melding via brannvesen at brannalarm var utløst og pulverapparat tømt på privatadresse i Kopervik. 2 jenter sett løpende fra stedet. Jentenes id pr nå ikke kjent.

0300 Ordensforstyrrelse indre kai
Mann i slutten av 20 årene forsøkt bortvist fra indre kai grunnet beruselse og ordensforstyrrelse. Nektet å etterkomme dette. Hissig og kverulerende og omtalte patruljen med ord som ikke egner seg på trykk.
Transportert til arresten og innsatt i drukkenskapsarrest.

0325 Bortvisning indre kai
Mann i midten av 20 årene bortvist fra Hgsd sentrum grunnet beruselse og ordensforstyrrelse på indre kai.

0405 Trusler mot taxisjåfør
Melding fra drosje om truende passasjer på Norheim. Viste seg å være samme mann som ble bortvist fra sentrum 0325. Kunne ikke gjøre opp for seg og gikk inn i huset sitt. Da patruljen kom til stedet kom vedkommende ut med en kniv i hånda. Da han ble innhentet og pågrepet hadde han mistet kniven på bakken.
Det er grunn til å tro at vedkommende var inne og hentet kniv for å true drosjesjåføren med.
Mannen innsettes i varetekt og saken etterforskes videre på dagtid.

0510 Beruset jente Stord
Jente i slutten på tenårene utagerte på en fest på Stord like etter kl 03. Hadde da slått til 2 personer på stedet før hun stakk av.
Dukket opp igjen på festen kl 0510. Patrulje til stedet. Da det var snakk om at hun hadde vært bevisstløs blir hun fremstilt for lege.