Håkon Bådsvik og Skjold tapte 2-0 for Åkra i kveldens treningskamp. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Viste muskler tross tap

Skjold tapte i kveld 2-0 for Åkra i en treningskamp, men viste mye bra spill. Fredag er det vintercup. I vintercupen spelte Stegaberg jr og Avaldsnes jr 3-3.

Trener Helge Risanger har sendt oss følgende rapport fra kampen på Karmøy:

Vi spilte en god treningskamp mot Åkra. Hensikten var å få spille mot bedre lag for å øve oss på høyere nivå og sette den defensive formasjonen. Dessverre var det mye fravær blant faste spillere som var borte på jobb eller kurs. Vi har heldigvis en kanon gjeng med gode juniorspillere som var med og gjorde en god figur. Første omgang i medvind tok det litt tid før vi ble vant til det høye tempoet. Men etterhvert gikk det bedre og bedre. Vi slapp inn ett mål der tidligere Skjold-spiller Eirik Hope Langåker skrudde en corner i mål. Ellers hadde Åkra et par sjanser til, mens vi hadde bare en målsjanse i den omgangen der Brian skjøt rett på keeper.
Andre omgang spilte vi bedre i motvinden og vi holdt godt følge og burde hatt et par mål. Men det var Åkra som scoret nok en gang på corner som ble stusset ut i returrom og så scoret «Langåkeren» igjen… Det er fra sine egne man skal ha det!
Vi hadde en plan om å jobbe knallhardt i duellene, og jobbe hele kampen. Det klarte vi og jeg er imponert av innsatsen. Det viser at vi har trent godt i vinter. Hvis vi kan motivere oss like godt til hver kamp kan dette bli gøy. Vi hadde også tre debutanter fra juniorlaget (Vebjørn Rullestad, Sindre Herland og Mathias Vik som kom inn og fikk spille en del av andre omgang). Vi stilte med følgende lag: Håkon Bådsvik, Oddbjørn Halvorsen, Bjørnar Hompland, Halvor Hansen, Daniel Årås, Knut Eirik Kringeland, Morten Bådsvik, Berge Ohm, Sander Hettervik, Brian Risanger og Ole Johan Skare.
Innbyttere som alle ble benyttet: Sondre Bådsvik, Håvard Larsen, Sindre Herland, Vebjørn Rullestad og Mathias Vik.
God stemning og god innsats selv om det var forblåst og kaldt på Åkra Stadion. Nå gleder vi oss til fredagens vintercup kamp mot Etne i Grinde kl 19. Håper på litt publikum