For et år siden ble Åge Askeland sin egen sjef. Det er en beslutning han stortrives med.   
Foto: Karina Søvik
For et år siden ble Åge Askeland sin egen sjef. Det er en beslutning han stortrives med.

Ble sjef som 21-åring

Bare to år etter at han bestod fagbrevet som tømrer startet han for seg selv.

Av Karina Søvik
Åge Askeland (22) fra Førland smiler bredt på tross av minusgrader og et snødekt landskap. Det er knappe tre år siden han bestod fagbrevet som tømrer, og nå feirer han et år som selvstendig næringsdrivende med firmaet Askeland Bygg AS.
– Jeg har alltid hatt ambisjoner om å starte eget firma, og jeg angrer ikke på valget i det hele tatt. Det er selvsagt utfordringer med jobben, men jeg stortrives og har det kjempekjekt. Det er det viktigste for meg, smiler den utadvendte unggutten.