Skjold fikk seg en leksjon

Skjold spilte i kveld treningskamp mot Odda. Det ble i følge trener Helge Risanger ca et 1-9-tap

Her er et referat fra trener Helge Risanger:

A-laget fikk ein leksjon i fotball av Odda i kveld…

Vi var optimistiske og tenkte at her skulle vi få bryne oss litt – og hadde et håp om å spille jevnt med Odda. Gikk offensivt ut i 4-1-3-2 formasjon. Men bare etter få minutter så hadde Odda scoret første målet.
Ikke så lenge etter så var det 0-2.
Odda var meget ballsikrer og hadde stort balltempo og kvalitetsspillere i alle ledd. Vi hang ikke med hverken defensivt eller offensivt og ble løpende imellom. 0-4 til pause.
Odda var dyktige på kontringer, nøyaktige med pasningene og løpene og flinke til å score på sjansene sine.

Andre omgang forsøkte vi en mer defensiv formasjon med 1 spiss og vi klarte å demme opp og Hilberg scoret etter at han kom alene med keeper og runda keeper og scoret. Vi holdt rimelig greit følge de første 20 min av omgangen, men så scoret Odda et par mål til så var det gjort. De var effektive både i spill og dødball og de lagde ca 5 mål i den omgangen og. Jeg tror resultatet ble ca 1-9.

Odda var et særdeles godt trent lag som kommer til å ligge i toppen av 3. divisjon. Takk til Odda som tok turen for å spille treningskamp mot oss, det var en skikkelig lærepenge som vi trengte nå, og som kan gi oss inspirasjon videre i treningsarbeidet vårt.