Kenneth Kristiansen.

Kristiansen senka Sveio

Falkeid var i kveld i Sveio og spelte treningskamp. To mål av Kenneth Kristiansen sørga for 2-1-siger.

Lagleiar Tor Jostein Kallekodt har lagt ut følgande rapport fra Sveio-kampen:

Sveio starter best de første minuttene og kom til 2 avslutninger uten å få utelling i den sterke vinden og regnet i Sveio i kveld.

Falkeid tar mer og mer over og styrer spillet, men mot spillet gang så er det Sveio som får det første målet etter ca 15 minutt. På et frispark som blir slått høyt foran mål og en Sveio-spiller får heade den i mål.

Falkeid forsetter i samme spor med å styre kampen og får mange muligheter med skudd i stolpe og tverlegger og samt et par 100 % muligheter, som ikke vil i mål, og omgangen ebber ut med 1-0 til Sveio.

2 omgang forsetter vi i samme spor som i første og i det 52 minutt så spilles Kenneth gjennom og aleine med keeper gjør han ingen feil og 1-1

Etter målet slipper vi Sveio litt inn i kampen igjen og de ypper seg litt men klarer ikke å få de store mulighetene ut av denne lille perioden de henger med.

Falkeid forsetter å være ineffektive også i andre omgang men vi kommer rundt på kantene mange ganger men får det ikke helt til i dag.

I det 65 minutt så får Kenneth sin mulighet igjen og den tar han godt vare på setter ballen hardt i hjørne utagbart for keeper og vi går opp til 2-1

Etter dette så kommer vi på mange overganger men får ikke flere mål og kampen ender 2-1 til Falkeid

Neste uke så skal vi prøve oss mot Skjold på Troppene før serien starter uka etterpå.