Rolig Tysvær-start på helga

Her er fredagsnattens politilogg. Lite eller ingenting fra Tysvær.

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt fredag 28.3.14 fra kl 1500

1. I forbindelse med trafikkuhell på Heiane i formiddag ble det funnet mindre mengder narkotika på fører. Det ble ransaket hjemme hos annen der det ble funnet mer narkotika. Mannen er hjemmehørende i Karmøy. I leiligheten han oppholdt det seg en mann og en kvinne som begge er kjent av politiet i forbindelse med narkotikaomsetning. Disse ble g pågrepet og satt i varetekt på likt med fører/ eier av leiligheten
2. Kl 1735 meldte en mann fra Hasseløy at han var slått i hodet med øks. Gjerningsmann er kjent av politiet fra før. Det samme er adressen der forholdet skjedde. Politiet bevæpnet seg. Gjerningsmann pågrepet uten dramatikk. Han er satt i varetekt. Fornærmede har ett kutt i pannen som må tilses av lege.
3. Kl. 1736 Meldt om to berusede voksne menn som hadde lagt seg til i en båt i Smedasundet. Folk i nærheten var redd for at spesielt den ene som var mest beruset kunne falle i sjøen. Patrulje sendt ut, og de påtraff de to. Begge ble kjørt hjem til sine fruer i Hgsd som lovte å ta godt vare på dem.
4. Kl. 1800. Brann i hytte i Sauda. Brannvesenet meldte først om ett branntilløp i hytte i Gjuvastøl i Sauda. Eier hadde klart å slukket brannen selv. Det viste seg etter hvert som brannvesenet kom til stedet at det var store innvendige skader i hytta. Hytteier ba om brannvesen til stedet for å kontrollere at det var skikkelig slukket på stedet.
Politiet vil undersøke brannstedet lørdag.

HØY MUSIKK, POLITIDISTRIKTET RUNDT
Klokken 2316, på Stord, politiet til stedet for å dempe en fest som forstyrrer naboene.

Mann(21) innbrakt til drukkenskapsarrest etter at han fikk pålegg om fjerne seg fra stedet, gjorde dette først, men kom tilbake kort tid etter. Sak opprettes.

INNBRINGELSE, HAUGESUND
Klokken 0314, mann(30) bortvist fra sentrum Haugesund grunnet manglende oppførsel. Klokken 0338, samme mann påtruffet igjen, hadde ikke fulgt pålegget han ble gitt klokken 0314 og ble derfor innbrakt til arrest. Sak opprettes.

ORDENSFORSTYRRELSE, TO INNBRAKT, HAUGESUND
Klokken 0558 politiet til privatadresse i nordre bydel Haugesund. Melding fra beboer om bråk på adressen

To personer, mann og kvinne innbrakt til arrest, anmeldes for ordensforstyrrelse, forulempelse av offentlig tjenestemann og for ikke å ha oppgitt personalia på forlangende.