Oddbjørn Halvorsen scoret 1-0-målet i kveld da Skjold vant 2-0 over Vedavåg. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Sterk generalprøve av Skjold

Torsdag er det alvor og serieåpning mot Madla. I kveld testet trener Helge Risanger laget før kampen om trepoengerne starter. Det endte med 2-0-seier over Vedavåg.

Etter en tam Skjold-åpning kom laget etter hvert mer med. Oddbjørn Halvorsen sørget for 1-0, men en spillesugen og comeback-klar Jarle Hundsnes doblet ledelse etter pause.
Skjold gjorde en del bytter i pausen og det viste godt igjen. Det var neppe serielaget vi så verken før eller etter pause, men treneren har nok laget seg en plan mot en av seriefavorittene, Madla.

Her er trener Helge Risanger sin oppdatering etter kampen:
Vedavåg var vel kanskje litt bedre i begynnelsen av kampen, men nok en gang holdt vi godt stand i defensiv formasjon. Vea hadde et par halvsjanser, men de var effektive foran mål. I stedet begynte vi å få kampen inn i vårt spor ved hjelp av god lagmoral og laginnsats. En god timet pasning og et godt løp fra Hilberg åpnet forsvaret og Oddbjørn fulgte på og skrudde ballen perfekt i lengste hjørnet – med venstrå! 1-0 til Skjold etter ca 35 minutters spill.

Andre omgang gjorde vi et par bytter og friske bein og spillesugne innbyttere gjorde susen, og vi hadde en del gode angrep. Flott crosser fra Morten over til Oddbjørn, innlegg til Jarle som scoret etter ca 15 min ut i omgangen. Vi burde hatt et par mål til. Vea kunne også scoret et mål og to. 2-0 er et bra resultat for oss.

Særdeles godt fornøyd med humør, disiplin og spilleglede ute på banen. Fremdeles mange i A-stallen som vil spille fotball.