Nokre av dei lokale tilsette som har komme til siste året: Frå venstre er Gjermund Waage, Øystein Nilsen, Svein Tore Jensen, Stian Hoen, Sissel Bådsvik og Claudio Saavedra. Bak står Jan Wiggo Øfelt, Ole Helvik og Ellen Kvinnesland. Det er også ein del polske arbeidarar på prosjektet, gjennom søsterselskapet til Kaefer, «Global Work».
Nokre av dei lokale tilsette som har komme til siste året: Frå venstre er Gjermund Waage, Øystein Nilsen, Svein Tore Jensen, Stian Hoen, Sissel Bådsvik og Claudio Saavedra. Bak står Jan Wiggo Øfelt, Ole Helvik og Ellen Kvinnesland. Det er også ein del polske arbeidarar på prosjektet, gjennom søsterselskapet til Kaefer, «Global Work».

Fikk nytt liv med halve kroppen

På sitt største veide Conni Rullestad (23) hele 161 kilo. Mobbing har vært en stor del av hverdagen hennes gjennom hele skolegangen. Nå har hun halvert kroppsvekten sin, og livet har aldri før vært så herlig å leve.

Av Karina Søvik
– Dette er buksa jeg brukte for et år siden. Det hele føles så urealistisk, og det er vanskelig å huske at jeg har vært så stor. Nå kan stå med begge bena i et bukseben, smiler en stolt Conni Rullestad (23) og holder oppe den mørkeblå dongeribuksa.
Etter at hun fjernet 90 prosent av magesekken sin for et år siden har hele klesskapet blitt fornyet, bortsett fra et par klesplagg som denne buksa. En påminner om hvordan hverdagen en gang var. Det har vært en lang og tøff kamp mot kiloene for den unge jenta. På sitt største veide Conni hele 161 kilo. I dag har hun halvert kroppsvekten.
Drømmebryllup
En vårfrisk sommerdag kaster lys over den frodige og fargerike hagen på Garhaug i Grinde. Conni sitter foran dataskjermen og setter sitt siste preg på skoleoppgaven i regnskapsanalyse. Den langhårete katten maler idet hun klør han godt bak ørene.
– Jeg har bokstaveligtalt fått en helt ny hverdag. For første gang i livet føler jeg meg vakker og komfortabel med min egen kropp. Det er en utrolig deilig følelse å stå opp om morgningen, sier hun og ler hjertelig.
Conni smiler mye og det gode humøret smitter raskt. Til sommeren skal hun gifte seg med samboeren Magnus som hun traff for fem år siden på en fest i Ørsta i Møre og Romsdal.
– Alle jenters drøm er å se flott ut på bryllupsdagen sin. Jeg har alltid hatt et mål om å være slank på bryllupsbildene, iført en hvit prinsesseaktig brudekjole. Nå går drømmen endelig i oppfyllelse, og jeg lever på en sky. Temaet skal være middelalderen, og Magnus skal ha på seg en ridderaktig dress, smiler hun og forteller ivrig om bryllupsplanene.

Les hele saken i papiravisen