Brian Risanger har nå skåret fem mål i 4. divisjon.

Ustoppelige Brian

Brian Risanger er i farta om dagen. Tre mål mot Hana ble i går fulgt opp med to nye mot Voll. Skjold vant 3-0 og innfridde forhåndstipset.

Det var en grønn men humpete grasbane som møtte spillerne denne fine vårkvelden på Jæren.
Det ble lite finspill og mye kjemping. Voll kom til noen gode sjanser med et skudd i stolpen, som det nærmeste scoring. Det ble ropt på straffe etter 15 min, men kampens meget gode dommer vinket spillet videre. Typisk nok så var det Volls keeper som stod lengst vekke som skrek mest. Muligens har han veldig godt syn.
Så etter 23 min kom dagens perle. Brian Risanger dro til fra 22 meter og ballen føk inn under tverrliggeren. Da skrek Voll keeperen enda mer. Etter dette bølget spillet, uten at det ble noe store muligheter.

2. omgang starta med en meget stor sjanse for Skjold, men denne gangen satte Brian ballen i treverket. Der så nok alle 0-2…
Spillet bedret seg en del nå og Skjold overtok uten at det ble produsert så mange sjanser. Etter 65 minutter så ble det blåst straffe til Skjold. En Voll-spiller som sikkert har spilt håndball før tok like godt ballen med handa inne i feltet. Brian Risanger scoret sikkert og har nå fem seriemål. Nå kjørte Voll på for redusering og det ble noe hektisk inne i Skjoldfeltet .Men de gulkledde fra Tysvær ryddet unna. Kampen ble definitivt punktert etter 81 min. Ballen ble slått I bakrom og Aleksander Gundersen lurte offsidefella og alene med keeper scoret han.
Med dette ebbet kampen ut og en meget glad Skjold-gjeng sprang inn til en kjapp dusj. Nå var det ny spenning for og nå 22.00 ferja. Det greide de også og dermed en vellykket kveld for alle som er glad i Skjold.

Dette innlegget er skrevet med god hjelp av Dagfinn Bredal i Skjold IL.