Falkeid vant 5-0

Falkeid vant i kveld 5-0 over Sauda. Her er et referat-

1 omgang

Falkeid vinner i dag på en dag som vi ikke presterer så veldig bra men vi skårer 5 mål og det er det som teller.

Det tar bare 10 minutt før første ballen ligger i mål og det er Kjell Andreas Lindgren som setter inn 1-0.

Sauda er godt med og kunne lett hatt et mål i første omgang der de kommer alene mot Daniel i Falkeid målet uten og klare og overliste han, veldig god redning av Daniel.

Første omgang er veldig jevn og tett men i det 35 minutt så blir en Sauda spiller rimelig heit i toppen og sparker ned Jan Egil kallekodt bakfra uten noen annen hensikt en å sparke han ned og får da direkte rødt kort noe som var helt riktig.

5 minutter seinere så har vi et veldig fint angrep der Vegard Øvrebø drar av 3 Sauda spillere utenfor 16 meteren og spiller Rune Lindanger fint gjennom og der gjør Rune ingen feil og vi leder 2-0 og det står seg til pause.

2 Omgang

Sauda starter andre omgang veldig bra og har bestemt seg for å satse fremover på banen selv med en spiller mindre, Dette gjør de veldig bra og presser Falkeid på defensiven og får en del cornere som de er farlige på og veldig nære en skåring.

Vi kommer litt mer med etter hvert og får en del overganger når Sauda står høyt og noen farlige angrep får vi uten uteling.

I det 70 minutt da får vi en corner og jan Egil Kallekodt er høyest på den og header den utagbart for keeper ned ved stolpe roten og 3-0 og etter det så overtok Falkeid det meste av banespillet. Sauda spillerne vær slitne nå etter å ha spilt lenge med 10 mann.

75 minutter spilt og vi får en overgang og denne gangen er det Kjell Andreas Lindgren som skyter fra ca 20 meter og det skuddet går inn nede ved stolpen uten at keeper har noen sjanse på det skuddet og 4-0

Falkeid forsetter og presse de sist 15 minuttene og Sauda spillerne er nå veldig frustrerte og har 3 nedsparkinger av Falkeid spillere på rad som også skulle vært røde kort men dommer valgte og la det passere.

I siste minuttet er det joar Øvrebø som blir fint fri spilt og kommer alene med Sauda keeper og setter inn 5-0

Kort oppsummert så vinner vi på en middels dag der resultatet lett kunne vært annerledes om begge lag hadde 11 spillere.