Håkon Bådsvik scoret 2-2-målet for Skjold.
Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Keeper Håkon sikret poeng

Håkon Bådsvik kikket bort på trener Helge Risanger og lurte på om han kunne få lov til å løpe fram og være med på det siste frisparket. Han fikk, ja, scoret og Skjold fikk poeng mot Djerv 1919. Det endte 2-2 i en underholdene kamp.

Her er et referat:
Det blei ein tett og spennende kamp i Grinde.Tempo og dueller men mye
klareringerg lite spill langs bakken.
Djerv tok ledelsen etter myeklabb og babb inn i feltet og der Baugstø fekk satt ein fot på
ballen inne ved stolpen under Djerv-keeperen og dermed utligning.Flott
gjort og en glad Bådsvik fekk gult kort for og dra av seg drakten.
Skuffede Djerv-spillere og glade Skjold-spillere kunne så gå i garderoben.

Her er referat fra trener Helge Risanger etter den spennende kampen i Grinde:

Keeper Håkon Bådsvik sto for kampens øyeblikk, da han 3 minutt på overtid spurte om han kunne få være med fram og lage mål på frispark. Det ble duell foran keeper og Håkon sto godt plassert og var på andreballen og plasserte den i høyre hjørne – til stor jubel på tribunen og benken. Fortjent gult kort pga han vrengte av seg drakten i jubelen.
Djerv 1919 var hakket bedre i første omgang. De varierte spillet med noe langpasninger og var tryggere enn oss i pasningsspillet. Duellmessig var det jevnt. Etter 21 minutt scoret de etter litt klabb og babb foran målet vårt. Etter det var spillet nokså jevnt men vi var litt passive og sleit med å få pasningspill. Det ble for mye klareringer og langpasninger med dårlig adresse selv om var ikke var under press. Typisk nok scoret Djerv i siste spilleminutt av første omgang. 2-0 til pause var en kalddusj vi kunne vært foruten.
Vi ble enige om at skulle vi ha noen sjanse i kampen så måtte vi ta ansvar og engasjere oss i pasningspillet, vise oss for ballfører og ville ha ball. Etter 48 min spill stusset Vegard ballen i mål etter et langt frispark. Deretter kom vi bedre med i spillet. I tillegg ble Djerv spillerne trøtte. Vi kunne hatt straffe i sluttminuttene der en god innbytter Aleksander Gundersen ble felt.
Vi pøste på med folk i angrep og satte inn Bjørnar Hompland som spiss. Lange baller fram uten at det så ut til å lykkes. Men så 3 minutt på overtid får vi frispark og vi utligner fortjent med vår offensive keeper Håkon Bådsvik. Dette var fortjent!
Kjempegod laginnsats, hvis vi skal fremheve noen så gjorde Vegard Steinsland en kjempegod jobb. Jobbet knallhardt og vant alle hodedueller og en flott scoring ut av ingenting.