Rune Lindanger kunne juble tre gonger mot Vedavåg 2. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Falkeid vann 5-2 i botnoppgjeret

Falkeid vann i kveld kampen dei måtte vinne om det ikkje skulle bli heilsvart på Troppene. Rune Lindanger skåra tre av måla mot Vedavåg 2.

Kenneth Kristiansen starta dei heile etter 17 minuttar. Så utlikna gjestane frå Karmøy før heimelaget fekk ein straffe Rune Lindanger sette i mål. Kjell Andreas Lindgren fiksa så 3-1 til pause.
Etter kvilen var Lindanger frampå igjen og auka til 4-1. Jarle Torvestad reduserte for gjestane, berre for å konstatere at Lindanger punkterte det som var att av spenning like før slutt.
Det betyr at Falkeid gjekk frå åtte til elleve poeng og passerte Leirvik og Sveio på tabellen.