Brann på andre sida av fjorden

Et naust som brant på Karmøy-siden av Førresfjorden var et av mange oppdrag for politiet i natt.

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til søndag 220614.

1. En bilfører tilsakket etter krass kjøring i Karmsundgt. Muntlig advarsel Kl. 0013
2. Kl. 0014 Melding om slossing inne på utested Leirvik. En mann gikk til angrep på en annen uten forvarsel. Gjerningsmann framstilt for lege pga beruselse. Gjerningsmann sans påvirket av annet enn alkohol. Kjørt til hotell og pålagt å holde seg i ro der. Gjerningsmann i 40 årene fra Østeuropa.
3. Kl. 0046 En mann i 20 årene stoppet av politiet på Bakarøy. Anmeldt for bruk av narkotika.
4. Kl. 0057 melding fra Vikebygd om mange smell som fra et våpen. Omstendigheter for øvrig førte til at flere patruljer ble bevæpnet og kjørte til området. Det ble etter hvert klart at det mest sannsynligvis dreide seg om fyrverkeri.
5. Kl. 0114 melding om slossing i Skjoldastraumen i forbindelse med avslutning av ett arrangement. Da politiet kom til stedet var kamphanene dratt hver til sitt.
6. Kl.0158 Melding om slossing i Haraldsgt Hgsd. To mann var angrepet av en gjeng ungdommer. Fornærmede vil anmelde forholdet i ettertid.
7. 7. Kl. 0227 må en patrulje bistå en taxisjåfør i østre bydel Hgsd. En meget beruset voksen dame var ikke i stand til å betale for seg. Patruljen hjalp til med å finne fram bankkort slik at hun fikk betalt. Politiet bisto med transport siste etappe til hjemmet.
8. Kl. 0234 meldt om truende mannlig gjest utested på Bremnes. Vedk mann i 20 årene ble lagt i jern av vakter på stedet. Mannen ble etter hvert hentet av slekt og kjørt hjem. Patrulje var på veg til stedet, men patruljen måtte ta seg av en mann som lå og sov ved siden av vegen. Da denne ble vekket og snakket med politiet hoppet mannen plutselig på sjøen. Ble hentet opp og kjørt til sykehus av ambulanse. Mann i tenårene.
9. Kl. 0252 meldt om flere kranglete gjester på utested på Leirvik. Etter hvert dro disse fra stedet. Det ble videre meldt om knuffing og amper stemning på kaien i Leirvik. Dette var de samme personene. Det viste seg å være en gjeng fra Leirvik som hadde kommet i krangel med Bremnesinger. Løste seg opp og alle dro hver til sitt etter at patrulje kom til stedet.
10. Kl. 0252. Melding om meget beruset mann i 30 årene på utested i Kopervik. Kjørt hjem av politiet der han ble mottatt av sin kone.
11. Kl. 0256 meldt om festbråk og høy musikk i Salhusvegen Hgsd. Patrulje sendt til stedet. En mann ble forsøkt bortvist. Han etterkom ikke dette. Bla tatt med og satt i arrest. Anmeldes og bøtelegges søndag. Mann i 20 årene.
12. Kl. 0300. melding fra vakter om overstadig beruset dame i 20 årene på utested i Hgsd sentrum. Ute av stand til å ta vare på seg selv. Innsatt i arrest til hun blir edru. Ingen anmeldelse.
13. Kl. 0315 melding om festbråk og høy musikk på Syre Karmøy. Da patrulje kom til stedet var alt rolig i området.
14. Kl. 0330 kom en politipatrulje over en mann som hadde falt i bakken og skadet seg i ansiktet. Skjedde i Hgsd sentrum. Ambulanse tilkalt og kjørte mannen til sykehus. Ung mann ukjent alder.
15. Kl. 0337 En ung mann hyler og skriker på bopel i Skudeneshavn slik at andre beboere i huset ikke får ro. Patrulje sendt til stedet og fikk roet ned mannen i 20 årene.
16. Kl. 0409 oppdager en UP patrulje brann i sjøhus sør for Aksnes i Førresfjorden. Ingen folk i sjøhuset som brant helt ned. Brannvesenet tilkalt og fikk slukket. Så langt ikke kjent brannårsak. Teknisk undersøkelse søndag eller mandag.
17. Kl. 0448 melder en ung mann at han blir banket opp i nordre bydel. Patr. sendt til stedet. Det viste seg at mannen hadde nektet å betale for seg i en pirat taxi. Da han forsøkte å stikke av ble han løpt etter av sjåføren. Ingen anm.
18. Kl. 0512: Meldt om innbruddsalarm på utested Indre kai HGSD. En mannlig gjest i 20 årene funne sovende inne på et bøttekott.
19. Kl 0512 Meldt om festbråk fr leilighet i Hgsd sentrum. Patrulje sendt til stedet der de sørget for å dempe støynivået.
Kl. 0600 er det fem personer i arrest. Inkl. en husvill. Så langt en normalt travel natt til søndag i politidistriktet. Rolig i østre del av distriktet.