Mange skal på kamp på Haugesund stadion  i dag når Start kommer på besøk. Foto: FKH
Mange skal på kamp på Haugesund stadion i dag når Start kommer på besøk. Foto: FKH

Mange tysværbuer skal på kamp

I ettermiddag spiller FKH hjemmekamp mot Start. Det er en kamp mange også fra vår kommune har tenkt å få med seg i sommervarmen. Politiet har sendt ut følgende melding i forkant av oppgjøret på grunn av terrortrusselen mot Norge.

Informasjon fra Politiet vedrørende dagens FKH-kamp
Som følge av at politidistriktet har innført generell bevæpning av alle patruljer, vil dette også være gjeldene for dagens FKH-kamp.
Fredag innførte politidistriktet generell bevæpning i hele distriktet, som følge av terrortrusselen mot Norge. Beslutningen om generell bevæpning har blitt tatt med en forebyggende intensjon, og for å følge de føringer som kommer fra nasjonalt hold. Bakgrunnen for bevæpningen er altså generell, og ikke relatert isolert til dagens kamp.
Forbered barna
Vi forstår at situasjonen for mange kan føles usikker, og at de for noen kan oppleves som ubehagelig å se bevæpnet politi i forbindelse med en lokal fotballkamp. Snakk gjerne med barna i forkant av dagens kamp og forbered dem på hvorfor politiet er bevæpnet.
Pårekn ekstra tid
Selv om politiet mobiliserer er det ikke på nåværende tidspunkt informasjon som tilsier at den øvrige befolkningen bør ta spesielle forhåndsregler. Vår anbefaling er at befolkningen skal gjøre som man normalt ville gjort. Det kan derimot være lurt å pårekne noe ekstra tid i forkant av dagens kamp, ettersom inngangskontrollen kan ta noe lenger tid enn vanlig.