Bjørn Tvedt på vei til toppen av pallen for n´te gang i år. Foto: Privat
Bjørn Tvedt på vei til toppen av pallen for n´te gang i år. Foto: Privat

Suveren i NM

Bjørn Tvedt fortsetter å imponere i racing NM. Sist helg var han i Sverige og vant det meste som var.

Tvedt har sendt oss denne meldingen fra Sverige.
Har akkurat gjennomført 4. NM runde på Kinnekulle i Sverige. Pole position i kvalifiseringen, to førsteplasser, en andreplass og raskeste runde i samtlige finaler. Er svært fornøyd med helgen og har øket ledelsen i NM etter en perfekt helg. Ble nr 2 i den andre finalen etter en uheldig start, men ble kun slått av en svensk fører som ikke deltar i NM og får dermed heller ikke poeng. Så poengmessig har jeg fått tre førsteplasser denne helgen. Og har også satt personlig bestetid på denne banen med ca ett halvt sekund. Neste runde går på Vålerbanen den 9.-10. August, og siden både bil og fører trivs bra på denne banen satser vi på det samme der.