Travelt med jazz og vind

Her er nattas politilogg:

Politiet fikk inn rundt 20 meldinger i løpet av natten om trær og strømledninger som ble rammet av uværet.

20.45: Politiet måtte rykke ut til taxiholdeplassen i sentrum av Haugesund etter at det det brøt ut slagsmål mellom en sjåfør og en kunde.

20.55: En eldre dame i Skudeneshavn fikk sin verandadør blåst inn i stua. Brannvesenet rykket ut for å bistå ved å sikre døråpningen.

21.00: Brannvesenet på Karmøy måtte rykket ut til Torvastad etter at et tre blåste over veien.

21.00: Politiet bevæpnet seg da en såkalt kjenning fremsatte trusler. Da politiet kom frem til den aktuelle adressen ved Rossabø skole, hadde mannen forsvunnet på trøsykkel.

21.10: Rødekors måtte bistå med å sikre boder og båter som fikk problemer i den sterke vinden.

21.30: Takpanner løsnet fra en bygning ved Kyvikkaien i sentrum av Haugesund. Dette skapte farlige situasjoner og området ble sikret.

22.30: En 17 fots fritidsbåt ved Indre kai tok inn vann da sterk vinn og nedbør sto på som verst. Redningsselskapet bisto med å lense båten for vann.

23.10: En 21 år gammel mann ble bortvist fra sentrum av Haugesund etter en ordensforstyrrelse på Indre kai.

00.02: En mann på vei hjem fra Sverige ble stanset ved Bømlafjordtunnelen mistenkt for promillekjøring. Han var på vei mot Bremnes og var søvnig men edru. Han fikk tillatelse til å kjøre hjem å legge seg.

00.20: En beruset mann kun ikledd truse satt og dinglet med bena utenfor Risøy bro. Mannen forsvant ned mot Risøy før politiet kom. Det er ikke første gang at den samme mannen gjør slikt.

00.25: En 41 år gammel mann ble bortvist fra sentrum av Haugesund etter en ordensforstyrrelse i Strandgata.

00.35: En mann falt og slo seg i bakhodet ved fritidssenteret i Sundgata på Risøy. Ambulanse ble sendt til stedet for å hjelpe mannen.

01.10: En mindreårig jente ble avslørt med falsk legitimasjon ved Sjøhuset i Leirvik på Stord.

01.55: En 22-åring ble bortvist fra sentrum av Haugesund etter en ordensforstyrrelse.

02.25: En 38 år gammel mann satte seg opp mot Kystvakten og Politiet etter at han urinerte på Indre kai i Haugesund. Mannen ble bøtelagt og bortvist fra sentrum for resten av natten.

02.45: En 24 år gammel mann la seg opp i politiets arbeid og ble bortvist fra sentrum av Haugesund. Han ble også anmeldt og bøtelagt.

02.46: Politiet fikk melding om at et tre lå over veien på i Dølevegen på Kolnes. Det var mange meldinger om trær og gjenstander i veibanen etter uværet lørdag kveld.

02.50: En storvokst 34-årig mann stakk av etter en ordensforstyrrelse inne på en restaurant ved Indre kai. Han ble senere funnet og innbrakt drukkenskapsarrest. Han var overstadig beruset.

03.10: En personbil hadde veltet på fylkesvei 47 mellom Tveit og Krossleite. En mann hadde vært i bilen og vedkommende hadde kommet seg ut av vraket uskadet. Det er mistanke om promillekjøring.

03.35: En mann ble lagt i jern etter et slagsmål på en restaurant i sentrum av Haugesund. Han ble videre innbrakt drukkenskapsarrest.

03.48: En fest kom ut av kontroll sør i Haugesund. To personer hadde gått amok da de ble nektet adgang til en fest. De hadde knust to dører og ble anholdt av ti andre festdeltakere. Den ene greide å rømme før politiet kom til stedet, men ble sporet opp av en hundepatrulje.

04.03: Et vindu blåst ned i Torggata i sentrum av Haugesund. Til alt hell ble ingen truffet. Vinduet skal ha blåst av hengslene før det braste i bakken. Det var ingen hjemme da politiet kom til stedet. Brannvesenet bisto med å rydde glass fra gata utover natten.

04.18: En beruset 21-åring fra Åkra ble funnet sovende i en busskur i Haraldsgata. Han ble vekket av en patrulje og sendt i marsj hjemover. Han skulle skaffe transport ved egen hjelp.

04.45: Det ble meldt om slagsmål på Indre kai i Haugesund igjen. Politiet meglet mellom partene og sendte dem hver til sitt.