«Søder» endelig tilbake på landslaget. Foto: NFF
«Søder» endelig tilbake på landslaget. Foto: NFF

Søderlund tilbake

Alexander Søderlund er tilbake i landslagsvarmen. Han var en av spillerne som ble tatt med i dagens tropp.

Disse er i den norske troppen som møter Saudi Arabia på Viking stadion neste onsdag.
Søderlund har 15 landskamper for norges a-landslag:

Målvakter: Rune A. Jarstein (Hertha Berlin), Ørjan Håskjold Nyland (Molde).
Utespillere: André Danielsen (Viking), Mohamed Elyounoussi (Molde), Per Egil Flo (Molde), Vegard Forren (Molde), Thomas Grøgaard (Odd), Fredrik Gulbrandsen (Molde), Steffen Hagen (Odd), Yann-Erik de Lanlay (Viking), Martin Linnes (Molde), Marcus Pedersen (Brann), Morten Gamst Pedersen (Rosenborg), Tore Reginiussen (Rosenborg), Jone Samuelsen (Odd), Harmeet Singh (Molde), Alexander Søderlund (Rosenborg), Fredrik Ulvestad (Aalesund), Martin Ødegaard (Strømsgodset).