Nattas politilogg

Her er nattas politilogg:

0110 IKKE ETTERKOMMET POLITIETS PÅLEGG, HAUGESUND.
Mann på 21 år innbrakt til drukkenskapsarresten etter at han ikke hadde etterkommet pålegg om å forlate Haugesund sentrum. Pålegget var gitt fordi han var beruset og innlot seg i bråk ved 2 av byens utesteder – anmeldes.

0320 ORDENSFORSTYRRELSE, HASSELØY, HAUGESUND
Melding om at beruset mann kanskje ville kjøre med promille i Daniel Danielsens gate. Mannen stod ved bilen sin, var åpenbart beruset og etterkom ikke politipatruljens ordre – ble pågrepet og framstilt for legevakt før innsettelse i drukkenskapsarrest – anmeldes.

0455 SKADEVERK – 5410 SAGVÅG.
Mann i midten av 20 årene meldte på tlf. at han måtte rømme leiligheten sin i bar overkropp fordi han ble oppsøkt av 2 menn som raserte leiligheten hans, samt bilen han hadde på utsiden. Melder mente at handlingen kunne være et utslag av en kommentar på sosiale medier i går. Saken anmeldes og følges opp. Gjerningsmennene var forsvunnet før patruljens ankomst.
SISTE: Patrulje på Stord melder at de 2 som er mistenkt for skadeverket på Sagvåg er pågrepet og kjøres til varetekt i Haugesund.

Trafikk-kontroll på Knaphus. 30 biler kontrollert, et gebyr for ikke å ha med seg førerkort.